Διαφήμιση

Σύλλογος Κυπρίων Ρόδου - Νέα Ανακοινώσεις

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΣΤΙΣ 30/12/2012 ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ/Σ ΔΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-14.
ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΙΣ 6/1/13

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ρόδου σας προσκαλεί στο HOTEL ANSELI στην Κρεμαστή την Κυριακή 8 ΜΑΙΟΥ και ώρα 20:00 για μια βραδιά αφιερωμένη στους κυπριακούς μεζέδες. Χαλλούμι, λούντζα, λουκάνικο, σιεφταλιά, κούπα, χούμους, ταχίνι, ελιές, νταντζίκι, σαλάτα, κυπριακή πίττα και φυσικά τα γλυκά μας δάχτυλα και πουρέκια. Καλό κρασί και αναψυκτικά.
Μας συνοδεύει η ορχήστρα του Αντώνη Μειτανή.

Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ. Λόγω περιορισμένου αριθμού (120 άτομα) προμηθευθείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας απο τα μελη του διοικητικού συμβουλίου.

Σας περιμένουμε.
 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μία θεατρική παράσταση που διοργανώνεται απο τον Ομιλο Γυναικών Περιοχής Κυθρέας (κατεχόμενος δήμος Κύπρου)                                                                  και τον Σύλλογο Κυπρίων Ρόδου με την στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.                                                  Λαμβάνουν μέρος ηθοποιοί του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.Βασισμένη σε μαρτυρίες κατοίκων του κατεχομένου δήμου Κυθρέας.                                  Δημοτικό θέατρο Δήμου Ρόδου Πέμπτη 19 του μήνα στις 8.00 μ.μ.Είσοδος Ελεύθερη Σας περιμένουμε

alt

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΙΛΕΡΗΜΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1996.

alt

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ..01/09 , ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PARK ΣΤΙΣ 19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ opendays.euc.ac.cy ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ 0035722713000

 





 

 
Περισσότερα Άρθρα...
Διαφήμιση