Διαφήμιση

Σύλλογος Κυπρίων Ρόδου - Νέα Ανακοινώσεις

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Τελείτε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 08:00 π.μ. στον ιερό ναό της Αγ.Ειρήνης του κέντρου παιδικής μέριμνας θηλέων Ρόδου (ορφανοτροφείο θηλέων) μνημόσυνο του μέλους του συλλόγου μας Ειρήνης Κυριακίδη.

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Την Κυριακή 19/02 στις 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίττας του Συλλόγου μας στα γραφεία στην οδό Πίνδου 1.

Λόγω πένθους θα γίνει μεταξύ των μελών.

 

EΚΔΗΛΩΣΗ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ρόδου σας προσκαλεί στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που θα γίνει το Σαββάτο 1η Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Νεστορίδειο Ιδρυμα , νέα πτέρυγα (100 χουρμαδιές),για τα 62 χρόνια απο την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.  κατα των άγγλων κατακτητών.

alt

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 'LOUIS COLOSSOS'

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LOUIS COLOSSOS" ΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 26/09 ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Διαφήμιση