Διαφήμιση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012  ετελέσθη  εις το ιερο Ναό του Ευαγγελισμού προισταμένου του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κύριλλου μημόσυνο για τους πεσόντες κατα τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 Επιμνημόσυνο λόγο  εξεφώνισε το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Λουκας Λουκαίδης .

 

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας πραγματοποιήθηκε   στη κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου ΠΛΑΖΑ επετειακή γιορτή με κεντρικό ομηλιτή την Λέκτορα του πανεπιστημίου Αιγαίου κα Λουιζα Χριστοδουλίδου σε ενα πατριωτικό λόγο ,μεστό περιεχομένου που καταχειροκροτήθηκε απο τους παρευρισκομένους.

 

Στη συνέχεια εγινε η απονομή ματαλλείου στο ιδρυτικό επίσις μέλος του Συλλόγου Σωκράτη Χριστοδουλίδη που απεστάλει απο το Σύνδεσμο καταδρομέων Κύπρου για την συμμετοχή  του στις μάχες της Κοφίνου τον Νοέμβριο του 1967 με την ιδιότητα του λοχία καταδρομέα.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ρόδου  Μιχάλης Χριστοδουλίδης απένειμε τιμητικά Διπλώματα στα ιδρυτικά μέλη που ησαν:

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ,ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ-ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ, ΔΕΣΠΩ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΒΟΥΗ,ΛΟΥΚΑ ΛΟΥΚΑΙΔΗ,ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ , ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΙΤΑΝΗ. 

Συγκινητική στιγμή  υπήρξε οταν επεδόθη το τιμητικό δίπλωμα στο γυιό του  αποθανόντος επίσις ιδρυτικού μέλους ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ .

 

Αξιοσημείωτη στιγμη της εκδήλωσης ηταν οι απαγγελίες  απο την Βάσω ΜιχαλαρέαΝικόλα Μειτανή, και τους Κύπριους φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου Μαρία Πετρακη, και Χριστο Κωνσταντίνου.

 

Χορηγος της εκδήλωσης ηταν η MARFIN ΛΑΙΚΗ.

 

Η τελετή έκλεισε με τον Εθνικό Υμνο 

 
Διαφήμιση